KREATIVNA KULINARSKA RADIONICA
Prošlog se petka (15.4.2016.) dvadesetak petaša naše škole družilo s poznatim hrvatskim kuharom Borisom Ognjenovićem, iz zagrebačke tvrtke Majstor kuhar, koji je u sklopu Festivala poduzetništva, obrta i OPG-a za njih priredio radionicu kreativnog kuhanja.
U radionici je istaknuo važnost doručka te korištenja zdravih namirnica u pravljenju sendviča. Poznati je kuhar napomenuo da je sendvič omiljeno dječje jelo te je učenike poučio da ga prave na što kvalitetniji način. To znači da treba koristiti što više zelenila, salate, a preporučuje se i korištenje sirnih namaza umjesto majoneze.
Polaznici radionice pokazali su velik entuzijazam i interes za male tajne velikog majstora kuhinje Ognjenovića, a za uspomenu su napravili i zajedničku fotografiju te dobili autogram. Jedino su bili žalosni što nisu umjesto vraćanja na nastavu i malo kuhali.
« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |